Wij wassen alle honden met natuurlijke zeep die bij zijn/haar vacht past.

Waarom voor koud-geproduceerde zeep te kiezen?
Normaal gesproken wordt zeep geproduceerd middels een heet verzepingsproces. Door de oliën die voor de zeep worden gebruikt op hoge temperaturen te koken , worden de stoffen in de oliën beschadigd. Het koude verzepingsproces dat wij voor onze zepen toegepassen, zorgt ervoor dat de etherische oliën hun werking behouden.
Wij gebruiken alleen ruwe en ecologische ingrediënten. Het verzepingsproces gebeurd op lage temperaturen en is daarom spaarzaam in energieverbruik.
De zepen zijn niet alleen goed voor de vacht enzevoort, maar ook voor het milieu.
Zepen zonder Palmolie.

Waarom is natuurlijke zeep beter voor de vacht en dergelijke? De vacht en wat daar onder zit is een gevoelig en doordringbaar en we moeten zorgen dat alles in balans blijft. Natuurlijke zeep reinigt op een milde manier. De verzorgende oliën in deze zeep zorgen er voor om alles in balans te brengen. Bovendien bevatten natuurlijke zepen vaak ingrediënten die de zeep karakter geven, en tegelijkertijd een voedende en verzorgende functie hebben.  Denk aan minerale klei, sap van verschillende planten, honing, aftreksels van kruiden. Natuurlijke zeep bevat geen ingrediënten die schade kunnen toebrengen.
Wij gebruik geen synthetische ingrediënten, wél veel olijfolie, kokosolie en rijstkiemolie. Onze milde zepen zijn het allerbeste voor de vacht en allerlei problemen daarmee. 

HANDGEMAAKT - DIERPROEFVRIJ - MILIEUBEWUST - GIFVRIJ